Figyelemfelhívás!

Tisztelt Tenyésztőtársak!

Aki a 2023. januárban újra nyitva álló  “Védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése” támogatásra kíván pályázatot benyújtani, szüksége lesz Tenyésztőszervezeti igazolásra, melyet a Magyar Lipicai Lótenyésztők Országos Egyesülete állít ki a pályázó részére.

Az igazolás kiállításának feltétele az “Állomány-nyilvántartási és párosítási terv 2023. évre” nyomtatvány kitöltése, amely az alábbi linkre kattintva tölthető le pdf formátumban.

LETÖLTÉS

Az igazolások folyamatos kiállítása miatt kérünk minden pályázót, hogy lehetőség szerint mihamarabb (2022 év végéig mindenképp) küldje vissza az Egyesület e-mail címére (lipicaiegyesulet@gmail.com) a kitöltött és aláírt nyomtatványt bescannelve.

Egyben a „Lófélék egyedbejelentő lapja Tartás kezdete”  nyomtatvány kitöltését követően a NÉBIH részére  az idei évben megküldeni, javasolt e-papíron a későbbi bizonyítás végett, amely az alábbi linkre kattintva tölthető le pdf formátumban.

LETÖLTÉS

Arra kérjük továbbá a Tagságot, hogy csak azok küldjék meg idén az állomány-nyilvántartási és párosítási tervet 2023. évre, akik a fent említett támogatásra 2023-ban pályázni szeretnének (a feldolgozásra maradt rövid határidő miatt), a többi Tagtársunk csak 2023-ban küldje meg a párosítási tervét, ezt 2023 elején újabb figyelemfelhívással jelezni fogjuk a honlapon!

Kérdés esetén kérem a 06/30/439-8328 telefonon egyeztessünk.

Bocsi Csaba
ügyvezető elnök

Facebook