Fontos információk

Tisztelt Tenyésztőtársak!

A tegnapi napon, az Egyesület által kipostázásra került a 2021. évi naptár, a 2021-es Ménismertető és a már KKV-s Tagjaink részére a megszemélyesített 2021-es nyilatkozatok.

Kérünk mindenkit, aki ilyen nyilatkozatot kapott, hogy kék tollal írja alá és amennyiben jó minőségben be tudja scannelni, elektronikus úton küldje meg minél előbb az Egyesület e-mail címére! (lipicaiegyesulet@gmail.com)

Akinek erre nincs lehetősége, az postafordultával küldje vissza az aláírt nyilatkozatot az Egyesület címére! (3252 Erdőkövesd, II. Rákóczi Ferenc út 53.)

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy 2020. december 31-én lejár a tenyésztésszervezési támogatások kapcsán korábban benyújtott KKV-s nyilatkozatok érvényessége, ezért nyomatékosan kérünk mindenkit az aláírt nyomtatványok – az Egyesület részére – fenti módok valamelyikén történő mielőbbi visszajuttatására.

Amennyiben valaki most lett KKV-s és újként szeretné beadni a nyilatkozatot, az megtalálja a honlap “Az Egyesületről” menüpontjának “Nyomtatványok” almenüjében a 2021-es KKV-s nyomtatványt.

Bocsi Csaba
ügyvezető elnök

Facebook